Τα άνθη αμυγδαλιάς συγκρατούν τις αόρατες λέξεις απ΄την επόμενο Ποιητικό Σταφταλιζέ Στροβιλισμό του σύμπαντος γύρω απ΄τις κρυφές παρτιτούρες του Τσαϊκόφσκυ, του Γκαίτε, του Ουίλλιαμ Μπλέικ και του Ραχμάνινοφ.

  «Φοβάσαι μη σου πάρω το αγόρι σου; Μη φοβάσαι, να σαι σίγουρη», αυτή είναι μία φράση ροζ αντιδικίας , ιδανικά τυλιγμένη εσάνς μαγιονέζ ντιζόν, που σερβίρει η απατημένη μόνη της αργά το βράδι με τόνο ρίο τρομάρε.

 Η θεωρία «δε μου μιλάει» γιατί έχει καταπιεί το μελλοντικό του ημερολόγιο στη σελίδα «και εκείνη με απέρριψε» και το επεξεργάζεται σε πρωτερόχρονο χρόνο παρόντα δεν ισχύει και καταρρίπτεται ως πολυεδαφική σε σεισμογενές συναισθηματικό ρήγμα.

Υπάρχει ένας τρόπος να ταϊζεις κόκκαλα το σκύλο σου που χορεύουν αργό τάνγκο  μιλόνγκα μπροστά του , πριν προσγειωθούν σε ανελέητο acid punk εντός των δοντιών του και λέγεται fast rewind.

Κάθε Σάββατο βράδυ που θες να βγεις να χορέψεις σα δαιμονισμένη μαινάδα στο Μαίναλο, αλλά δεν έχεις  μίαπρόταση της προκοπής,  ένας Σάτυρος Ιχνευτής ρουφά την έμπνευση ενός τβουιττερά που αρχίζει φράσεις «Κάθε φορά που».

 Η ζωή αυτή την εποχή είναι τόσο υπέροχη, σαν διαφραγματικό ρόλλερκόστερ καβούρι που πάει 1 μπροστά  – 2  πίσω πριν την αναγκαία αντισύλληψη.

Οι γυναικείες φιλίες  για να σταθούν θα έπρεπε να υπάρχουν σε ένα παράλληλο πλανήτη που όλοι οι άνδρες μοιάζουν με το Λιάγκα

 Μετά τις περικοπές μισθών και περικοπές Πανσελήνων( με Αφροδίτη στην Παρθένο), για μείωση πληθωριστικής γκρίνας άνεργων γέρων ετών 28.

 Όταν αιθάνεσαι πνευματική ερημία, δε σημαίνει ότι σε περιμένει μία ναμποκοφική όαση στην επόμενη στάση για τσάι.

 Τι σημαίνει « Δε μπορώ να σηκωθώ» Παραγοδόλοξοι Τρόποι Εξήγησης: 

1)Ίσως οι μίνι Γκιούλιβερ του Μορφέα σε έχουν με αόρατους ιστούς δεμένη στο κρεβάτι. 

2)Τα μελλοντικά χιλιόμετρα ανηφορικού catwalk σε έχουν συναντήσει πρωτερόχρονα tres tres fatigue και δε σε αφήνουν να σηκωθείς απ΄τη μελλοντική υπερκόπωση

 3)ό, τι ένα σύννεφο Διοξειδίου του Υδατάνθρακα έχει κατσικωθεί στο ταβάνι του δωματίου σου και βρέχει Αύρα Πολλών Μη Μεταβολιζόμενων Θερμίδων.

ps 1: Τα ζόμπι είναι φυτοφάγα και τρώνε τρανσέξουλα αρχιδέες.

ps 2: Αγαπήστε αλλήλους και τον πλανήτη, κομφορμιστικά παλιόπαιδα που τσιμπουκώνετε το ναρκισσισμό σας σε πριβέ ντι-βι-ντι.

Advertisements